Ejtőernyős képzés

Tekintsd át az alábbi leírásokat és amennyiben kedvet kaptál ide kattintva kitöltheted a jelentkezési lapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

AFF – Gyorsított szabadeső képzés

A gyorsított szabadeső képzés a legmodernebb kiképzési módszerek egyike. Ezt a kiképzési módszert azért nevezik “Gyorsított szabadeső”-nek (AFF, Accelerated Freefall) mert a tanulási folyamat háromszor- ötször gyorsabb mint a hagyományos bekötőköteles kiképzési programoknál. Az AFF módszert úgy tervezték meg, hogy koncentrált, egyénre szabott oktatást biztosítson a tanuló számára. Rendkívüli pozitívuma ennek a képzési formának, hogy a tanulóból akár egyetlen hosszabb hétvége alatt (3-4 nap alatt) önálló ejtőernyős válhat.

Bekötött légcellás képzés

Nemrég még a legelterjedtebb képzési módszer volt. A körkupolás ejtőernyővel történő képzéstől eltérően, a képzés légcellás ejtőernyővel történik, így a tanulónak nem kell külön átképzésben részesülnie. A követelményeket a tanuló – I-X. szintre lebontva – fokozatosan sajátítja el, minimum 22 ejtőernyős ugrás végrehajtása közben. Bár napjainkban kevésbé népszerűbb, mint az az AFF képzés, mégis sokan választják, akik a tanfolyam költségeit egyenletesebben, hosszabb távon szeretnék elosztani.

Kombinált BKLC – AFF képzés

Az elmúlt években igényként merült fel, hogy a bekötött légcellás képzés és a gyorsított szabadeső képzés előnyeit kombinálva, egymásra építve a két oktatási rendszert tegyük hatékonyabbá az alapfokú ejtőernyős kiképzést. Az érvényben lévő képzési szabályok lehetőséget biztosítanak erre, ezért már több ugró így sajátította el a szükséges ismereteket.

Secured By miniOrange