Nagyon szeretnénk 2022. augusztus 06-án az elmaradt hosszú napot megszervezni.

A terv Matkópuszta, 06.00 órás kezdés és 20.00 órás zárás, Cessna-182-es repülőgép és kizárólag 1500 méteres magasság. Az ár 7000.-Ft/ ugrás.

A jelenlegi költségek mellett optimalizálnom kell az igényeket. A terv az, hogy 04-én (csütörtök) 18.00 óráig kell e-mailben jelezned, hogy részt szeretnél venni a rendezvényen és mennyi ugrást tervezel. Tiszteletben tartom az igényeket, de egyéni felkészültség alapján esetleg korlátozom, a kisebb tapasztalatú ugrok tervezet elképzeléseit.   

A korábbi tapasztalatok alapján, amennyi ugrást szeretnél végrehajtani és e-mailben jelezted, úgy annyit kell előre kifizetned, amikor megérkezel a repülőtérre. Meg nem jelenés esetén is ki kell fizetni és nem átruházható a hely!  Természetesen, amennyiben időjárási körülmények miatt nem sikerül leugrani, visszakapod a befizetett összeget.

Aki előre nem jelentkezik, az esetleges szabad hely függvényében 8000.-Ft/1500 méter költségért tud ugrani.

A beérkezett jelentkezések alapján kell döntenünk arról, hogy átrepültetünk e még másik repülőgépet, vagy a rendelkezésre állóak is elegendőek. Illetve meg tudjuk határozni az időrendet és a gépbeosztást. Aki legalább tíz ugrást tervez, az a sorrendállításban előre fog kerülni. Pénteken mindenki megkapja a sorrendet.

Aki kizárólag 10.00 – 16.00 óra között szeretne ugrani, annak az ugrás 8000.-Ft/1500 méter!

Továbbá kérem, hogy azok, akik szeretnének (2-3 fős) együtt ugrani, előre jelezzék ezt az igényüket az e-mailben.  

Este „VMESK PARTY”. Megünnepeljük Dóri 30., Killer 40., Zsolti 50., Dr. Béla 54., Öreg 65. születésnapját és lesznek első ugrók, jubilánsok, ugrásszámok. A kaja: paprikás krumpli.

Szállásodról gondoskodjál.

Azok, akik nem rendelkeznek saját felszereléssel, a jelentkezéskor ezt mérlegeljék, és előre foglalják be.

A képzőszerv vezetője felhívta a figyelmet rá, hogy üzemen JB által hajtogatott, tanúsított, javított felszerelés nem használható!

Hajtogató lesz 1500.-Ft/ hajtás, aki előre jelzi, helyi igény 2000.-Ft/hajtás.

Természetesen az esti party-n azokat is szívesen látjuk, akik nem vesznek részt az ugrásban.

Vasárnap 1500 és 3000 méteres magasságból lesz lehetőség ugrani.

Mielőbbi visszajelzést kérek!

A VMESK VIBER-re ne küldj visszajelzést, kizárólag e-mailen a vorosmeteor@gmail.com címen.

Üdv.: Kojak

By boszkar

Secured By miniOrange